Trappstäd (SEO mall)

Trappstäd i Östermalm

Vi städar trappor, hissar, receptioner och entréer.

Trappstäd i Östermalm

Det är i entrén och trapphuset som dina gäster får det första intrycket om din verksamhet. Låt oss på Anna & Johanna städa er entré, trapphus, hiss och reception för att ge ett fräscht välkomnande till medarbetare, kunder och samarbetspartners. Välj mellan morgon och kväll, varje dag eller en gång i veckan.

Rent, väldoftande och välkomnande – glöm inte boka till företagsstäd!

Rent, väldoftande och välkomnande – glöm inte boka till företagsstäd!

Vanliga frågor om trappstäd

Hur ofta bör trappor städas?

Vi rekommenderar trappstädning en gång i veckan eller en gång i veckan. Det beror givetvis hur mycket aktivitet det är i fastigheten, hur många som använder trapporna och vilket material den är gjord av. Under vintertid kan det vara nödvändigt med trappstäd oftare på grund av väder. Vanligast är att trappstäd sker i samband med företagsstäd eller kontorsstäd.

Får företag göra RUT-avdrag?

Nej, företag kan inte göra rutavdrag. Det är endast för privatpersoner.

Är era medarbetare kvalificerade för trappstäd?

Alla våra medarbetare har fåt en intern städutbildning. I utbildningen ingår bland annat städmetod, städteknik, hygien, ergonomi, städmaterial, service och bemötande.

Har era medarbetare sekretess?

Alla våra medarbetare arbetar under sekretess, det innebär att du och dina kollegor kan känna er trygga och säkra på er arbetsplats.

3 anledningar att välja trappstäd i Östermalm med Anna & Johanna

Nöjd-kund-garanti

I alla våra tjänster ingår nöjd-kund-garanti. Det innebär att om våra kunder mot förmodan är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt. Vårt mål är att uppfylla våra kunders önskningar. Dessutom har vi ansvarsförsäkring.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

Vi älskar mångfald

Vi vill bidra till en bättre integration i svenska samhället. Vår målsättning är att alla ska få en bra språkträning, värdefulla arbetslivserfarenheter och stöttning att ta nästa steg i livet – inom eller utanför Anna & Johanna. Hos oss arbetar vi alltid tillsammans i team över språkgränser; allt för att få så mycket språk-träning som möjligt i vardagen.