Städfirma

Vår filosofi är att göra det rent och enkelt.

Städfirma

Anna & Johanna är en städfirma som erbjuder tjänster inom flytt och städ till privatpersoner och företag. Under tiden som vi tar hand om ditt hem eller din arbetsplats, kan du fokusera på det som skapar värde för dig. Eller bara njuta av livet. Vår städfirma finns i Stockholm med omnejd.

Trygg, enkel och flexibel städfirma

Som städfirma tycker vi att det ska vara enkelt för dig som kund att boka någon av våra hushållsnära tjänster. Nedan finner du alla våra tjänster. Har du frågor eller funderingar kring våra erbjudanden eller om oss som städfirma? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

3 anledningar att välja städfirma med Anna & Johanna

Nöjd-kund-garanti

I alla våra tjänster ingår nöjd-kund-garanti. Det innebär att om våra kunder mot förmodan är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt. Vårt mål är att uppfylla våra kunders önskningar. Dessutom har vi ansvarsförsäkring.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

Hållbarhet och miljö

Att arbeta med miljövänliga produkter och tänka cirkulärt är en självklarhet för oss. Därför använder vi marknadens bästa städmaterial, som även är snällare mot miljön. Dessutom tar vi hand om våra kunders återvinning där återbruk går till second hand-butiker och resterande till återvinningscentral.