Om Anna & Johanna

Mer tid till livet.

Vi vet att det är svårt att få vardagens pusselbitar att gå ihop – jobba, träna, hämta på dagis, laga mat, köra till fritidsaktiviteter och umgås med nära och kära. Men är det inte meningen att man ska njuta av livet? Jo. Därför startade vi Anna & Johanna.

Vår filosofi är att göra det rent och enkelt. Vi erbjuder tjänster inom flytt och städ till privatpersoner och företag. Under tiden som vi tar hand om ditt hem eller din arbetsplats, kan du fokusera på någon av de andra pusselbitarna. Eller bara njuta av livet.

Vill du bli en del av vårt team?

Nu söker vi nya medarbetare som vill vara en del av en spännande resa!

Våra kärnvärden

Tryggt

Tack vare vår kunskap och erfarenhet inom städtjänster och fastigheter är vi ett tryggt val för våra kunder. Vi är lösningsorienterade, lyhörda och flexibla.

Enkelt

Det ska vara enkelt att boka städtjänster och flytthjälp med oss på Anna & Johanna. Vi skräddarsyr våra tjänster efter kundens önskemål och behov.

Skinande

Vi vet vad som krävs för att det ska bli bra, på riktigt. Alla våra medarbetare har schyssta arbetsvillkor, avtalsenliga löner och fått en internutbildning.

Vi håller vad vi lovar

Nöjd-kund-garanti

I alla våra tjänster ingår nöjd-kund-garanti. Det innebär att om våra kunder mot förmodan är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt. Vårt mål är att uppfylla våra kunders önskningar. Dessutom har vi ansvarsförsäkring.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

R

Vi fixar RUT-avdraget åt dig

När vi på Anna & Johanna ger kostnadsförslag på våra tjänster, förtydligar vi alltid priset innan och efter rutavdraget. På så sätt blir det enkelt för våra kunder att se vad tjänsten kostar. På Anna & Johanna administrerar vi helt enkelt rutavdraget åt våra kunder. Tryggt, enkelt och skinande rent.

Vi älskar mångfald

Vi vill bidra till en bättre integration i svenska samhället. Vår målsättning är att alla ska få en bra språkträning, värdefulla arbetslivserfarenheter och stöttning att ta nästa steg i livet – inom eller utanför Anna & Johanna. Hos oss arbetar vi alltid tillsammans i team över språkgränser; allt för att få så mycket språk-träning som möjligt i vardagen.

Hållbarhet och miljö

Att arbeta med miljövänliga produkter och tänka cirkulärt är en självklarhet för oss. Därför använder vi marknadens bästa städmaterial, som även är snällare mot miljön. Dessutom tar vi hand om våra kunders återvinning där återbruk går till second hand-butiker och resterande till återvinningscentral.

Alltid fast pris

Vi är inte billigast, men det är för att vi är riktigt bra på det vi gör. Kanske till och med bäst. Vi erbjuder alltid fast pris på våra tjänster och vi administrerar RUT-avdraget åt våra kunder. På så sätt kan våra kunder vara trygga med att det inte tillkommer extra kostnader.