Jobba hos oss

Bli en i vårt team!

Våra medarbetare är riktiga hjältar. Deras engagemang, känsla för service, drivkrafter och leenden gör våra kunder trygga och nöjda. Vi växer och vill bli fler i Anna & Johannas team. Sök någon av våra tjänster nedan, eller skicka en spontanansökan till info@annaochjohanna.se. Kanske är du vår nästa hjälte!

Är du vår nästa städhjälte?

Anna & Johanna erbjuder flytt- och städhjälp till privatpersoner. Vår filosofi är att göra det rent och enkelt. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara en del av en spännande resa!

Just nu letar vi efter engagerade och noggranna städare, som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Vi växer snabbt och vårt mål är tydligt, därför söker vi nyckelpersoner till vårt team. Som städare hos oss kommer du arbeta med varierande och roliga arbetsuppgifter inom flyttstädning, vi utbildar även våra medarbetare i hemstädning.

Som städare hos oss, tror vi att du har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare eller brinner för städbranschen. Du gillar att jobba både självständigt och i team med kollegor. Lika viktigt som det är att du är punktlig, är det att du gillar högt tempo och är flexibel. Precis som vi, har du en positiv attityd och älskar service. Du håller med oss om att när vi mår bra och gör saker tillsammans, är vi som allra bäst.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till info@annaochjohanna.se. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Michael Strandberg via telefon 076 – 812 26 50. Intervjuer sker löpande.

Vi erbjuder dig:

  • Tillsvidareanställning
  • Kollektivavtal och bra anställningsvillkor med försäkring
  • Grundläggande utbildning inom hemstädning

Vi söker dig som:

  • Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
  • Vill utvecklas inom flytt- och städhjälp
  • Vill ha flexibla arbetstider
  • Har B-körkort, men inget krav för att söka tjänsten
  • Placeringsort: Stockholm med omnejd

Start: Tjänsten påbörjas omgående, eller så snart som möjligt

Utesäljare som älskar skinande resultat

Anna & Johanna AB erbjuder flytt- och städtjänster till privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Vår filosofi är att göra det tryggt, enkelt och skinande rent. För många av våra kunder innebär det mindre vardagspussel och mer tid till att njuta av livet.

Vi växer och vill bli fler till vårt team. Nu söker vi en utesäljare som kommer att ansvara för att hitta och driva nya kunder, med fokus på b2c.

Därför söker vi dig som har erfarenhet från liknande roll inom försäljning och vill vara med på en spännande resa. Vi letar efter dig som inte ger upp efter ett nej, utan är en tävlingsmänniska och fortsätter arbeta mot uppsatta mål. Du är duktig på att skapa kundrelationer, räds inte nya utmaningar och är självständig i ditt arbete.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du drivs av service, resultat och utveckling. Vi tror att du är glad, positiv och sprider härlig energi till såväl kunder som kollegorna. Du får stöttning i ditt arbete av företagets VD och av ett marknadsteam. I ditt arbete ingår även rapportering.

Krav:

  • Har arbetat med försäljning på fältet i minst 1 år, b2b eller b2c.
  • Talar och skriver flytande svenska. Plus om du kan kommunicera på engelska.

Körkort: fördelaktigt, men inte ett krav
Arbetsort: Stockholm med omnejd.
Lön: grundlön och provision
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: skicka CV och personligt brev till info@annaochjohanna.se. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten, vänligen kontakta Michael Strandberg på telefon 076-812 26 50.