Fönsterputs (SEO mall)

Fönsterputs i Haninge

Boka fönsterputs och låt ljuset komma in.

Fönsterputs i Haninge

Smutsiga fönster kan få ett rum att upplevas ostädat. När du bokar fönsterputs med oss på Anna & Johanna kan du känna dig trygg i att dina fönster blir skinande rena och släpper in ljusets ljuvliga strålar. Fönsterputs ger ett rent helhetsintryck och du kan njuta av utsikten.

Fönsterputs – stora som små fönster.

Fönsterputs kan läggas till i alla våra tjänster eller bokas separat. Vi rengör och putsar alla olika typer av fönster.

Fönsterputs – stora som små fönster.

Fönsterputs kan läggas till i alla våra tjänster eller bokas separat. Vi rengör och putsar alla olika typer av fönster.

Så fungerar fönsterputs i Haninge

  • Vi bokar en tid för fönsterputs som passar dig bäst.
  • För att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris på fönsterputs och kunna förbereda oss är det viktigt att du anger: hur många fönster som ska putsas och vilken typ av fönster. Är det mycket spröjs? Är det stora fasta glasytor? Sitter de extra högt upp?
  • Kom ihåg att berätta om det finns befintliga skador på dina fönster. Exempelvis repor eller sprickor, fel på låsvred eller trasiga persienner.
  • Ange om du vill att vi tvättar fönsterkarmarna.
  • Meddela om du är hemma när vi utför fönsterputs hos dig, eller om du vill lämna nycklar eller kod.

Vanliga frågor om fönsterputs

Måste jag vara hemma under fönsterputsen?

Nej, du behöver inte vara hemma när vi utför fönsterputs hos dig. Meddela när du bokar fönsterputs om du är hemma eller inte.

Hur lång tid tar fönsterputsningen?

Tiden för fönsterputs beror på hur många fönster du önskar att vi putsar och tillgänglighet till dessa. Varje fastighet är unik och därmed varje fönster. När du bokar fönsterputs med oss så kommer vi fråga hur många fönster du har som ska putsas. Då estimerar vi tiden för fönsterputs hos dig.

Vem kan boka fönsterputs?

Alla kan boka fönsterputs med Anna & Johanna – privatpersoner och företag. Vi erbjuder fönsterputs i Stockholm med omnejd och alltid till fast pris.

Vad behöver jag göra inför fönsterputsning?

För att så mycket tid som möjligt ska gå till fönsterputs, är det bra om du flyttar på möbler som står i vägen. Ta gärna undan blommor och föremål i fönsterbrädorna. Lägg fram nycklar till lås om det finns sådana. Är du extra rädd om dina gardiner, så ta ner dem för säkerhetsskull.

3 anledningar att välja fönsterputs med Anna & Johanna

Nöjd-kund-garanti

I alla våra tjänster ingår nöjd-kund-garanti. Det innebär att om våra kunder mot förmodan är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt. Vårt mål är att uppfylla våra kunders önskningar. Dessutom har vi ansvarsförsäkring.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

Alltid fast pris

Vi är inte billigast, men det är för att vi är riktigt bra på det vi gör. Kanske till och med bäst. Vi erbjuder alltid fast pris på våra tjänster och vi administrerar RUT-avdraget åt våra kunder. På så sätt kan våra kunder vara trygga med att det inte tillkommer extra kostnader.