Flytthjälp (SEO mall)

Flytthjälp i Handen

Låt oss hjälpa dig att flytta, under tiden kan du fokusera på ditt nya hem.

Flytthjälp i Handen

När du bokar flytthjälp med Anna & Johanna kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt bohag på ett säkert, smidigt och effektivt sätt. Vi ser till att dina möbler, prylar och käraste ägodelar flyttas från din gamla bostad till ditt nya hem.

När du bokar flytthjälp är det alltid till fast pris och vi ser till att administrera RUT-avdraget åt dig. Vi har nöjd-kund-garanti på alla våra tjänster, det innebär att om du mot förmodan är missnöjd – ser vi till att göra om och göra rätt.

Trygg, effektiv och säker flytthjälp

I Anna & Johannas flytthjälp ingår:

  • Ansvarsförsäkring och försäkring.
  • Transport från dörr till dörr.
  • Lättare nedmontering av möbler och inredning.
  • Skydd av möbler under transport.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan yta samt bär in det på motsvarande sätt i din nya bostad.

Du vet väl att du även kan boka flyttstäd med Anna & Johanna?

Smart flytthjälp för människan och miljön

Flyttlådor

Om du vill låna flyttlådor av oss, kommer vi ut med dem i god tid innan flytten så att du kan packa i lugn och ro. På flyttdagen bär vårt team ut bohaget och levererar det till din nya bostad. När du packat upp och kommit i ordning i ditt nya hem, hämtar vi flyttlådorna.

Ansvar

Du ansvarar för att allt är packat inför flyttdagen och klart att bäras ut till transporten av vårt team. Meddela om ni har tyngre möbler som piano eller kassaskåp, eller särskilt ömtåliga föremål som kristallkrona som ska flyttas.

Återvinning

Vi tar hand om återvinningen du inte längre behöver, i samband med flyttdagen. Det som går att återbruka körs till second hand-butiker och resterande till återvinnings-central. Du ansvarar själv för farligt avfall som färgrester, kemikalier eller liknande.

Vanliga frågor om flytthjälp

Hur lång tid tar flytthjälpen?

Vi utför alltid flytten på samma dag, däremot kan det variera mellan 4–8 timmar från start till slut beroende på storleken på ditt bohag. Tiden kan även påverkas av trafik och framkomlighet.

Vilka tider erbjuder ni flytthjälp?

Vår flytthjälp sker generellt på vardagar mellan kl.08.00-18.00. Start och slut sker enligt överenskommelse och påverkas av bohag, trafik och framkomlighet.

Vad händer om något går sönder under flytthjälpen?

På Anna & Johanna har vi försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar.

3 anledningar att välja flytthjälp  i Handen med Anna & Johanna

Alltid fast pris

Vi är inte billigast, men det är för att vi är riktigt bra på det vi gör. Kanske till och med bäst. Vi erbjuder alltid fast pris på våra tjänster och vi administrerar RUT-avdraget åt våra kunder. På så sätt kan våra kunder vara trygga med att det inte tillkommer extra kostnader.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

R

Vi fixar RUT-avdraget åt dig

När vi på Anna & Johanna ger kostnadsförslag på våra tjänster, förtydligar vi alltid priset innan och efter rutavdraget. På så sätt blir det enkelt för våra kunder att se vad tjänsten kostar. På Anna & Johanna administrerar vi helt enkelt rutavdraget åt våra kunder. Tryggt, enkelt och skinande rent.