Flyttfirma (SEO mall)

Flyttfirma i Lidingö

Låt oss hjälpa dig att flytta, så kan du fokusera på ditt nya hem.

Flyttfirma i Lidingö

När du bokar Anna & Johanna som flyttfirma kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt bohag på ett säkert, smidigt och effektivt sätt. Vi ser till att dina möbler, prylar och käraste ägodelar flyttas från din gamla bostad till ditt nya hem.

När du bokar oss som flyttfirma är det alltid till fast pris och vi ser till att administrera RUT-avdraget åt dig. Vi har nöjd-kund-garanti på alla våra tjänster, det innebär att om du mot förmodan är missnöjd – ser vi till att göra om och göra rätt.

Med Anna & Johanna som flyttfirma ingår:

  • Ansvarsförsäkring och försäkring.
  • Transport från dörr till dörr.
  • Lättare nedmontering av möbler och inredning.
  • Skydd av möbler under transport.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan yta samt bär in det på motsvarande sätt i din nya bostad.

Du vet väl att du även kan boka flyttstäd med Anna & Johanna?

Smart flyttfirma för människan och miljön

Flyttlådor

Om du vill låna flyttlådor av oss, kommer vi ut med dem i god tid innan flytten så att du kan packa i lugn och ro. På flyttdagen bär vårt team ut bohaget och levererar det till din nya bostad. När du packat upp och kommit i ordning i ditt nya hem, hämtar vi flyttlådorna.

Ansvar

Du ansvarar för att allt är packat inför flyttdagen och klart att bäras ut till transporten av vårt team. Meddela om ni har tyngre möbler som piano eller kassaskåp, eller särskilt ömtåliga föremål som kristallkrona som ska flyttas.

Återvinning

Vi tar hand om återvinningen du inte längre behöver, i samband med flyttdagen. Det som går att återbruka körs till second hand-butiker och resterande till återvinnings-central. Du ansvarar själv för farligt avfall som färgrester, kemikalier eller liknande.

Vanliga frågor om flyttfirma

Hur lång tid flyttfirman?

Vi utför alltid flytten på samma dag, däremot kan det variera mellan 4–8 timmar från start till slut beroende på storleken på ditt bohag. Tiden kan även påverkas av trafik och framkomlighet.

Vilka tider erbjuder ni flyttfirman?

Vår flyttfirma arbetar generellt på vardagar mellan kl.08.00-18.00. Start och slut sker enligt överenskommelse och påverkas av bohag, trafik och framkomlighet.

Vad händer om flyttfirman gör sönder något?

På Anna & Johanna har vi försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar.

3 anledningar att välja flyttfirma i Lidingö med Anna & Johanna

Nöjd-kund-garanti

I alla våra tjänster ingår nöjd-kund-garanti. Det innebär att om våra kunder mot förmodan är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt. Vårt mål är att uppfylla våra kunders önskningar. Dessutom har vi ansvarsförsäkring.

Schyssta arbetsvillkor

Trivs man på jobbet, blir man bra på sitt yrke. Våra medarbetare är riktiga hjältar. Alla som arbetar på Anna & Johanna har kollektivavtal med rättvisa arbetsvillkor och avtalsenliga löner. Det är lika självklart som att alla våra medarbetare får en intern städutbildning.

R

Vi fixar RUT-avdraget åt dig

När vi på Anna & Johanna ger kostnadsförslag på våra tjänster, förtydligar vi alltid priset innan och efter rutavdraget. På så sätt blir det enkelt för våra kunder att se vad tjänsten kostar. På Anna & Johanna administrerar vi helt enkelt rutavdraget åt våra kunder. Tryggt, enkelt och skinande rent.